fbpx

EMS-træning på Krop-Sind-Ånd Helsemessen 2016

Tak fordi du besøgte vores stand på Krop-Sind-Ånd Helsemessen 2016. Det var en fornøjelse at demonstrere vores EMS-træning udstyr for Jer. Messen var en stor success for FitxpressDk og I var med til at gøre det muligt.

Vores personale står altid til rådighed, så kontakt os endelig, hvis du har forespørgsler eller ønsker yderligere information.

HUSK at booke en prøvetime her

Og se kommentarer fra nogle af vores besøgende på messen.

FitxpressDk tilbyder en fleksibel træningsmetode, der er tilpasset aldersgruppe og fysisk niveau. En tidssparende løsning, der via EMS (elektrisk muskel stimulation) ikke går på kompromis med resultaterne.

Læs mere her

 

EMS-træning foregår i fitness-, wellness- og skønhedscentre såvel som inden for konkurrencesport, genoptræning og den medicinske verden.

Elite atleter burger EMS ved siden af deres træning for at forbedre deres styrke og hurtighed. Fysioterapeuter bruger EMS til sparsom muskeldannelse og genoptræning for at få deres patienter tilbage til træningen. De personlige trænere, fitness- og skønhedscentrene koncentrerer sig om de sportslige og skønhedsmæssige aspekter ved kropsformning gennem muskeldannelse, nedbrydning af fed, stimulering af stofskiftet og stramning af bindevæv.

 

ems-træning

EMS træner hele kroppen og aktiverer over 90% af muskelfibrene samtidig under hver kontraktion. Modsat den almindelige vægttræning bliver dybere muskler her også aktiveret. Det forbedrer den intra- og intercellulær koordinering, hvorfor træningen giver resultater meget hurtigere og mere effektivt end den almindelige vægttræning. Træningseffekten med EMS træning kan være op til 18 gange bedre end den almindelige vægttræning.

Der stilles ikke nogle særlige krav for at træne med EMS. Enhver sund person kan få effekt ved brug af EMS. Det er kun i særlige tilfælde af tidligere tilstande eller akut sygdom, som udelukker tungere fysisk belastning og sport, hvor EMS træning ikke er tilladt. Det indebærer f.eks. akutte febrilske sygdomme eller brugen af pacemaker mm. Forud for træningen er der en personlig samtale, hvor alle indikatorer på dette vil blive udelukket.

 

Book en prøvetime her…