fbpx

 EMS TRÆNING langt mere effektivt

EMS er muskelsammentrækninger fremmet af elektriske impulser

Formålet med EMS træning

Sport og fitness spiller en stor rolle I vores liv. Et balanceret træningsprogram er essentielt for alle. Vi er selv ansvarlige for at bibeholde og forbedre vores gode helbred. Fysisk aktivitet har en positiv effekt på hele kroppen og på vores generelle velbefindende. Aktive mennesker er I bedre humør, mindre syge og holder sig slanke og i god form, i længere tid. EMS træning retter sig mod hele kroppen. Forbedring af muskelmassen forstærker understøttelse af hele kroppen og rygraden. Teknisk set trænes hele kroppen med EMS systemet, ved brug af elektroniske impulser. Vores centralnervesystem udsender almindeligvis elektriske impulser, der kontrollerer vores muskelfunktioner. Elektronisk Muskel Stimulering fungerer ved at en elektrisk impuls sendes igennem din muskel, hvorved den trækker sig sammen og herved opnåes den samme synlige effekt som opnås ved normal træning i et træningsscenter. EMS intensiverer blot processen, ved at nå ud i de dybere muskellag, som ellers er svære at aktivere ved konventionel træning.

En EMS-træningssession i Fitxpress tilpasses dine individuelle behov. Med EMS træning kan du, til forskel fra andre typer træning, få aktiveret ALLE muskelgrupper samtidig. Dette gør træningen meget mere tidseffektiv end traditionel styrketræning eller gymnastik, som typisk kun arbejder med et par muskelgrupper ad gangen.

EMS-træning har også en hurtig og dybdevirkende opstramningseffekt på alle kernemuskelgrupper. Det betyder, at du kan opnå den samme styrkelse af lavtliggende muskelfibre, som vi normalt forbinder med yoga eller pilates, uden nogen af de tidskrævende stillinger som f.eks. planken.

Når du træner i Fitxpress forbrænder du op til 450 kalorier hver gang, sammenlignet med omkring 250 kalorier ved traditionel træning. EMS-træning forbedrer også kredsløbet og sikrer en bedre blodforsyning til vævene omkring ​​musklerne, hvilket er den mest effektive måde at reducere celluliter på.

 

 

En fuld body

workout

 

 

VIDENSKABEN BAG EMS TRÆNING

 

Vi har to typer muskelfibre. Type 1: langsomme trækfibre og Type 2: hurtige trækfibre. At forstå, hvordan hver af disse muskelfibre fungerer, er nøglen til at sikre en træning, der virkelig skaber resultater.

  • Type 1 Langsomme trækfibre: Denne type muskelfibre understøtter udholdenhedsaktiviteter som fx at gå, svømme eller cykle. Disse fibre stimuleres altid først under træning. De trækker sig langsomt sammen, så de kan bevæge sig i lang tid uden at blive trætte.
  • Type 2 Hurtige trækfibre: Disse fibre kan generere mere energi inden for kort tid, og understøtter hurtige, kraftige bevægelser som spring eller sprint. De trækker sig hurtigt sammen, forbruger en masse energi (med andre ord - de forbrænder fedt!) De producerer den styrke og kraft, du har brug for til at yde det maksimale. De hurtige trækfibre er vanskeligere at aktivere end de langsomme trækfibre.

For at gøre dig fit, stærkere og sikre bodytoning, er det vigtigt at veksle mellem begge typer muskelfibre. EMS er særlig designet til også at aktivere de hurtige trækfibre, hvilket øger effekten af ​​din træning.

Impulsen genereres af en enhed og afgives gennem elektroder på huden direkte til musklerne, der skal stimuleres. Impulserne får musklerne til at trække sig sammen, og virker nøjagtig som den naturlig muskelbevægelse, der bliver skabt, når vores hjerne fortæller kroppen, at en muskel skal aktiveres.

 

 

Oplev forskellen med en personlig fitnessrejse skræddersyet specielt til dig og dine behov! Book din prøvetime med vores certificerede personlige træner i dag, og kickstart din vej mod en sundere og stærkere udgave af dig selv. Oplev fordelen ved en-til-en træning, personlig vejledning og ekspertrådgivning for effiktivt at nå dine fitnessmål med vores 20-minutters prøvetime for kun 199 kr. Prøvetimen bookes via vores sikre tredjepartsbookingplatform. Det er nemt og sikkert. Book allerede i dag!

Tag det første skridt mod en sundere og stærkere udgave af dig.