Personlig træning

Hos Fitxpress tilbyder vi et træningsforløb, hvor du bliver tildelt en personlig træner, der dedikerer hver session udelukkende til dig. Du får alenetid med en professionel, som ved, hvordan netop dine problemer skal tackles.

Uanset om du prøver at tabe dig, genoptræne efter skader eller er grøn på træningsområdet og har brug for vejledning, sætter vi dig op med en personlig træner, som med moderne metodebrug kan få dig på rette spor.

HVILKE FORDELE ER DER FOR DIG?

*EMS-træning hjælper dig på alle mulige måder. Med vores hjælp kan du opnå hurtige og holdbare resultater

Personlig træning for de optimale resultater

Med personlig træning får du skræddersyet træningen efter dine behov via en personlig træner. Til holdtræning og andre sessioner med flere mennesker samlet kan det være svært at få den opmærksomhed, som ens problemer egentlig kræver.

Hos Fitxpress sættes du op med din egen træner til sessioner af cirka 20 minutter, hvor I sammen gennemgår problemerne, og hvordan de bedst løses. Med andre ord får du personlig træning på dine præmisser og betingelser.

Hjælp til alle typer af træningsforløb

Hos Fitxpress hjælper vi alle, der døjer med de mindste skavanker, eller som gerne vil have vejledning, når det kommer til styrketræning eller vægttab. Som et af ganske få steder i Danmark tilbyder vi også såkaldt EMS træning, der kan hjælpe dig, som oplever problemer med ledsmerter.

EMS træningen sikrer, at genoptræningen foregår mere skånsomt, så du er fri for smerter både under og efter forløbet. Målet er, at du skal klare dig igennem restitueringen uden, at det har tæret for meget på dig både fysisk og psykisk.

Træningsprogram til vægttab

Vi har alle vores grunde til at møde op i træningscentret, men den mest hyppige grund er ønsket om vægttab. *Vores professionelle trænere sparrer med dig personligt om, hvordan du bedst gennemgår dit ønskede vægttab.

Din personlige træner vurderer, hvad der er realistisk inden for en bestemt tidsramme, og så vil du få et tilrettelagt træningsskema ud fra dine informationer.

Tag kontakt til os i dag

Tag kontakt til os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig via personlig træning. Uanset dine problemer kan vi sammensætte et program til dig, som indkluderer vejledning med en personlig træner over flere sessioner.

Med vores innovative og moderne metoder kan vi hjælpe dig med at overkomme både mentale og fysiske udfordringer, der måtte hindre din progression.

*Disclaimer: Beskrevende EMS trænings resultater er i forbindelse med 2×20 minutters EMS træning om ugen, kombineret med en sund kost. Resultater kan variere afhængig af træning sessioner, daglig kost, genetik og gener.
Hvis du er i tvivl med dine mulige resultater, så kontakt os enten på telefon 60 42 08 70 eller i en af vores centre og så vil vi gerne vejlede dig til dit bedste resultat.