PRIS PÅ EMS TRÆNING

Prøvetime.

250 kr.


 • Introduktion til EMS
 • Din egen personlige træner
 • 20 minutters intensiv træning.
 • Vi udleverer dit eget personlige træningstøj og håndklæde
 • Du behøver ikke sportstaske.
 • Varighed 40 min. ialt med omklædning.
 • INTET gebyr til medlemsskab. INGEN skjulte gebyrer.
Opstartspakken

1500 kr.


 • 4 sessions 20 minutters intensiv træning per gang +10 minutters EMS massage.
 • træningstøj
 • 1 gang kropsanalyse
 • Afsæt 40 min. ialt til omklædning og træning.
 • * opstartspakken er obligatorisk
 • * Skal bruges inden 30 dage!
4 x EMS træning

1200 kr.


 • Din egen personlige træner 20 minutters intensiv træning per gang +10 minutters EMS massage.
 • Afsæt 40 min. ialt til omklædning og træning.
 • INTET gebyr til medlemsskab
 • INGEN skjulte gebyrer
 • * Skal bruges inden 30 dage!
8 x EMS træning

2200 kr.


 • Din egen personlige træner 20 minutters intensiv træning per gang +10 minutters EMS massage.
 • Afsæt 40 min. ialt til omklædning og træning.
 • INTET gebyr til medlemsskab
 • INGEN skjulte gebyrer
 • * Skal bruges inden 30 dage!

KØB GAVEKORT

Regler og vilkår

1. Alle sessioner skal i deres fulde pris være helt betalt på forhånd.

2. Afbud skal ske senest 12 timer inden en planlagt tid, ellers betales der fuld pris for sessionen.

3. Ved forsinkelser på over 15 minutter bliver sessionen aflyst, og der skal betales fuld pris.

4. Når du har en planlagt tid, bedes du fremmøde 10 minutter før, så du kan forberede dig til sessionen.

5. Vi refunderer ikke betaling.

6. Træningspakker kan ikke overdrages.

7. Vi udlåner kun træningstøj til prøvetimen. Det er påkrævet at købe eget træningstøj til efterfølgende træning. Engangspris kr. 250;-

8. Du kan blive påkrævet medicinsk godkendelse og oplysninger om din tidligere helbredstilstand, hvis det skønnes nødvendigt.

FAKTA

Her kan du få svar på dine spørgsmål om EMS Træning.
Du kan desuden se videodemonstration her

Normale spørgsmål

Ja. EMS træning med XBody 2 gange om ugen, er nok til at opnå gode resultater, over en kort tidsperiode.

Nej. For at opnå det bedste resultat, skal musklerne have tid til at restituere. Da denne form for træning har en relativ høj intensitet, anbefales en pause på 24 – 48 timer, mellem hver træning, så musklerne får tid til at regenerere.

Ja. Det er en yderst vigtig del af EMS træningen med XBody, at træningen justeres i forhold til individuel fysik og fitness niveau. Hvis træningen bliver for hård eller for let, kan impulsstyrken og frekvensen justeres i samarbejde med din personlige træner.

Chancerne for at få et elektrisk stød under EMS træning, er lig nul. Vores maskiner benytter den nyeste teknologi med baggrund i videnskabelige resultater. Metoden benyttes også indenfor lægevidenskaben i fx rehabilitering af sengeliggende patienter. Vores maskiner er, både mere sikre og mere avancerede, end mange af dem der benyttes på hospitaler.

Ja. XBody systemet er ideelt til brug ved rehabilitering. De elektriske impulser belaster ikke led og væv i eventuelt skadede områder, da elektroderne kan virke præcis der hvor man har brug for dem. Indenfor lægevidenskaben har EMS metoden været brugt til rehabilitering inden for en årrække, dog ikke med den moderne og opdaterede version, der her tilbydes. XBody-baseret rehabilitering er et perfekt redskab, til at hjælpe professionelle sportsfolk, efter skader, samt til supplering af deres sædvanlige træningsprogram.

Ja. XBody tilbyder en massagefunktion, der kan virke afslappende på kroppen efter endt træning. Funktionen afhjælper muskelkramper og modvirker desuden cellulitis.

XBody træning er fuldstændigt smertefrit. Det fremkalder ensartede muskelsammentrækninger, der kan give ømme og trætte muskler. Takket være den nye generation af EMS teknologi, er ubehagelige og stikkende fornemmelser ikke en del af oplevelsen. Den innovative konstruktion af elektroderne til træningsbrug, gør at de elektriske impulser er jævnt fordelt. Træningsdragten er behagelig, da den justeres og tilpasses til kroppen inden træningen.

Nej. XBody træning under graviditet, anbefales ikke, da de elektriske impulser kan skade fosteret. Til gengæld, er XBody træning ideel som efterfødsels træning når du gerne vil i form igen efter en graviditet.

Efter blot 10 ganges regelmæssig træning, og hensigtsmæssig kost, er resultaterne imponerende. For at opnå de bedste resultater, er en omlægning af kost og ernæring essentiel. Kosten skal indeholde de rigtige mængder af fedt, kulhydrater og proteiner, for at opnå fuld effekt af XBody træningen.

Ja. For at kunne modtage de elektriske impulser fra elektroderne, er det nødvendigt at det inderste lag af træningsdragtener fugtigt. Overfladen under træningsdragten fugtes således med vand, før den tages i brug.

Nej. Den intensive brug af musklerne, gør at kroppen ikke kan fordøje maden ordentligt. Hvis man træner, lige efter et måltid,kan man risikere at besvime, desuden bliver træningen mindre effektiv. På den anden side, skal man heller ikke være sulten under træningen, da man har brug for et passende energiniveau, for at få fuldt udbytte af træningen.

Det anbefales at være iført tyndt bomulds undertøj under træningsdragten.  Vand vil være tilgængeligt under træningen, så man ikke dehydrerer.Det anbefales at medbringe et håndklæde, da dragten er fugtig når man starter, og mange kommer til at svede under træningen.

Ja. Med XBody systemet opleves en højere grad af intensivering i muskeltræningen. Du kan derfor opleve en mild muskeltræthed og udmattelse, dagen efter. Det anbefales at strække ud efter træningen, for at minimere muskeltrætheden dagen efter. Desuden kan udstrækning medvirke til udvikling af lange tonede muskler.

XBody er den mest moderne EMS træning på markedet. Elektroderne udsender elektricitet på hele overfladen, modsat andre typer udstyr. Dermed opnås en mere intens træning. I forhold til andre typer af udstyr, sidder selve træningsdragten tættere til huden, over hele kroppen, så hele elektrodens overflade, er i kontakt med kroppen uden at bevæge sig. XBody tilbyder desuden, et interface system med flere muligheder – som eksempelvis personlige træningsprogrammer mv. Alt dette gør at XBody er at foretrække, fremfor mindre avancerede EMS systemer, på markedet.

Har du flere spørgsmål?