fbpx

Personlig EMS træning

fordelen ved ems træning

Spar tid

’Time is money’, siger man, og EMS-træning er virkelig både effektivt og tidsbesparende. Med EMS-træning kan du ved en 20-minutters session opnå de samme resultater som ved en traditionel 90-minutters træning. Både hvad angår styrke og kondition, alt efter hvad du foretrækker at fokusere på.

 

Træning gør dig i godt humør

Det er velkendt, at træning reducerer stress, skærper sindet, fremmer god søvn, mindsker depression, styrker dit immunforsvar og højner dit humør. Træning udløser endorfiner og endorfiner gør dig glad!

Så det er ret enkelt : træning giver dig endorfiner. Endorfiner gør dig glad!

Core-træning

Hver session er designet til at opnå det maksimale potentiale på 20 minutter. Når du laver core-træning med EMS booster du både buk-, laterale og rygmuskler så markant, at du vil se forskellen allerede efter et par sessioner.

 

 

 

Reducer rygsmerter

De fleste rygproblemer er relateret til svage muskler eller ubalance i muskler. Desværre er det ikke let at styrke muskler, der er blevet svage. En ubalance i muskler i ryggen, maven og bækkenbunden kan forårsage en række ubehagelige symptomer og rygsmerter, bl.a. fordi vi automatisk kommer til at kompenser.EMS-træning kan målrettet træne disse svært tilgængelige muskelgrupper, og du vil typisk opleve en mærkbar reducering af symptomer og en forbedring af både holdning og fleksibilitet. Nogle mennesker føler allerede en forbedring efter den første session.

 

Reducer muskelspænding

EMS-træning fremmer blodcirkulationen gennem musklerne, hvilket kan hjælpe markant med at løsne muskelspændinger og myoser.

 

 

Genoptræning af ryggen

 

Hvis du døjer med rygsmerter grundet et stillesiddende job eller har haft skader hjælper EMS-træning dig med at komme i gang igen.

 

 

 

 

reducer din fedtprocent

EMS-træning fremmer et højt metabolisk aktivitetsniveau under – og i mange timer efter – en træningssession. Jo højere dit stofskifte er, jo bedre vil din krop forbrænde fedt og opbygge mager muskelmasse.

For kvinder har EMS-træning vist sig effektivt på typiske problemområder, fx talje, hofter og lår. Samtidig har træningen en opstrammende effekt på både bryst og arme og fremmer din krops forbrænding af kalorier. Dermed slipper du hurtigt af med overskydende fedtvæv og appelsinhud. For mænd reducerer EMS-træning talje og mave, mens arm-, bryst-, ryg- og benmuskler udvikles.

EMS-træning efter graviditet

Efter en graviditet mister du styrke, muskelvolumen reduceres og bindevævet er typisk udspillet. EMS-træning er ekstra velegnet til at genopbygge én bestem muskel eller enkelte muskelgrupper. Det er også effektivt til bækkenbundtræning, da de adduktorer og nerver, der forsyner bækkenbundsmusklerne, automatisk styrkes og stimuleres igennem EMS- træning og inkontinens kan forhindres efter blot et par sessioner.

Tre vigtige ting, du skal vide om EMS træning:

Det gør ikke ondt

Den elektriske spænding er lavfrekvent og fuldstændig sikker. Selve træningen kan være meget intens, men selve følelsen af strøm er blid og ikke indtrængende.

Alle kan gøre det

EMS-træningen vil hjælpe dig til at opnå dine træningsmål og ønskede figur. Så hvad end du er professionel sportsudøver eller ikke har trænet i årevis, så kan vi hjælpe dig. Vi byder dig velkommen i Fitxpress, uanset om du er 18 eller 90!

Den bedste effekt

Elektroderne placeres præcist på de store muskelgrupper, så impulserne altid rammer rigtigt. Se resultater efter blot 10 gange.