TRÆNINGSCENTER MED EMS

EMS Træning med det mest avancerede elektroniske muskelstimulations system XBody. Vi hjælper dig med at nå dit ideal mål på meget kortere tid end du skulle have brugt i et almindeligt træningscenter

Fitxpress Forum Frederiksberg

Adresse: Åboulevard 11b, 1635 København V
Telefon: +45 70 27 49 49

FITXPRESS STUDIO – træningscenter i København

FitxpressDk er en hurtigt voksende forretning med formålet at revolutionere fitnessmarkedet ved at introducere en komplet ny træningsmetode – elektronisk muskel stimulation.

Vores firma tror på fordelene ved almindelig træning og dens positive effekt på en sund livsstil, men vi har ligeledes forståelse for det tidspres, vi alle lider under i en travl hverdag. De fleste af os har i forvejen svært ved at få tid til de ting vi gerne vil, og her bliver træningen ofte den som bliver nedprioriteret.

Med EMS træning sparer du værdifuld tid, som kan bruges på andre ting istedet. På kun 20 min. i vores træningscenter, får du hvad der svarer til 3 timers træning.

FitxpressDk er en del af et internationalt netværk med træningscentre fordelt over hele verden. Vores yderst professionelle og dedikerede team, som er oplært i EMS træningsinstituttet, er altid klar til at give den fulde støtte til de, som har lyst til at ændre deres træningsvaner og livsstil.

Vores XBody EMS‐træningsudstyr har vundet FIBO (Fitness & Bodybuilding) Innovation Award 2014 i Köln i Tyskland.

Vores mål er at tilbyde en fleksibel træningsmetode, der passer til alle aldersgrupper og alle fysiske niveau – en tidssparende løsning, der ikke går på kompromis med resultaterne.

Unikt EMS træningscenter i København. Kom i form på kun 2X20 minutter om ugen!

Spar tid med din træning og kom ind i vores træningscenter og start din udvikling.