fbpx

nok den mest effektiv træningsform

Om os

MIN HISTORIE.
 VORES Mission.

Hos FitxpressDk mener vi, at træning skal være sjovt, en oplevelse, der er designet til hver enkelt person og tilpasset den enkeltes behov og tempo.

Fitxpress er et boutique-fitnessstudio, der tilbyder Electro-Muscle Stimulation træning, EMS.

Jeg hedder Roxana Florescu og er fitnessentusiast og EMS Master Trainer. I 2014 åbnede jeg Fitxpress efter, at jeg selv, med mærkebare resultater havde brugt EMS til genoptræning i forbindelse med en rygskade.

Jeg fik øjnene op for, hvor effektivt EMS-træning hjalp mig med at udvikle og genopbygge de muskler, jeg tidligere havde arbejdet så hårdt for at opnå og til at opretholde en god grundform. Så jeg tænke : ’’ Hvis det hjalp mig , vil det bestemt også hjælpe andre’’.

Med udgangspunkt i mine træneruddannelser, personlige rejse, store passion og interesse for træning  samt alle fordelene ved at bruge EMS Technology som træningsform, gør jeg, og mine kollega i dag det, vi brænder allermest for: at hjælpe vores kunder med at nå deres personlige mål.

Derfor tilbyder vi dig en mere værdifuld, mindre invasiv måde at træne på uden at gå på kompromis med kvaliteten, hvor du opnår maximalt udbytte af træningen .

Det er vores fornemmeste opgave at sætte os ind i dine specifikke ønsker og mål .Derfor arbejder vi tæt sammen om at udvikle din grundstyrke og udholdenhed, der gør en positiv forskel i din hverdag.

Vi sætter en ære i at være tilgængelige og forstå dine individuelle behov. Hos os bliver du altid mødt med et smil. Velkommen.

Styrke Træning

 

Mobilitet

 

Vægttab