fbpx

Træningsmyter

Det er let at blive forvirret af alle de oplysninger, der findes om træning og sundhed. Hvis du også føler, at du har svært ved at navigere i junglen af træningsmyter, så læs endelig videre.

Træningsmyte  #1 – Du får sixpack af at lave mavebøjninger

Det skader selvfølgelig ikke, at du laver mavebøjninger, men hvis målet er at få en flot vaskebrætsmave, så er det den forkerte strategi. Vaskebrættet dukker op, når du får forbrændt det lag af fedt, som sidder på maven. Det sørger du for at gøre ved at træne hele kroppen og ikke mindst ved at spise sundt og varieret. Med EMS-træning kan du være sikker på, at dine muskler stimuleres maksimalt, og du derved når dit mål på den mest effektive måde.

 

Træningsmyte  #2 – Du skal holde dig til din træningsrutine

Mennesker er vanedyr, og når vi finder noget, vi er gode til, så har vi en tendens til at fortsætte på samme måde. Desværre er det ikke holdbart, hvis du ønsker, at mærke fremskridt. Din krop vænner sig lynhurtigt til rutinen, og derefter kommer du ikke i bedre form – du bevarer blot status quo. Hos FitxpressDK sammensætter din personlige træner et program, der sørger for, at du hele tiden udvikler dig.

 

Træningsmyte  #3 – Du skal bare træne din ømhed væk

Hver gang du træner dine muskler, nedbrydes de, og har derefter brug for tid til at restituere og bygge sig selv op igen. Derfor er det vigtigt, at du holder en dags pause mellem træning.

 

Træningsmyte  #4 – Du får mest ud af at træne om morgenen

Det er meget individuelt, hvad tid på dagen vi får mest ud af at træne. Vi har alle sammen forskellige døgnrytmer, som afgør, om vores energiomsætning er højest om morgenen eller aftenen. Derfor handler det om at kende sig selv og sin krop. Hvis din krop er træt, og du egentlig er for søvnig til at træne, så får du alligevel ikke det optimale ud af din træning. Hos FitxpressDK kan du booke en tid, lige når det passer dig.

 

Træningsmyte  #5 – Du skal bare træne nok, hvis du vil tabe dig

Bare fordi du træner meget, er det ikke ensbetydende med, at du taber dig. Det er vigtigt, at din træning er målrettet og hele tiden udvikler sig. Du bliver også nødt til at fokusere på dine kostvaner, hvis du vil tabe dig. Et andet godt udgangspunkt er, at du kender dit stofskifte og arbejder målrettet med at øge det. Alt dette er noget, som din personlige EMS-træner kan hjælpe dig med hos FitxpressDK.

Træningsmyter-busted

Skynd dig at få booket en tid – hvad end det skal være morgen eller aften – og kom i gang med din træning hos FitxpressDK!

 

author avatar
Astrid Louise Jensen