fbpx

Sådan øger du dit stofskifte

Bliver du også frustreret, når du tænker på dit stofskifte? Du synes, du spiser relativt sundt og generelt har en god livsstil, men alligevel er det umuligt at smide de sidste fem kilo. Fortvivl ej! Stofskiftet er ikke andet end en kemisk proces, som du godt kan overvinde. Her er de tre faktorer, som har størst indflydelse på dit stofskifte:

Kropsbygning

Jo mere du vejer, eller jo større din muskelmasse er, desto mere forbrænder du. Det gælder også dit hvilestofskifte. Dit hvilestofskifte er det, du forbrænder, når du sidder på kontoret, foran fjernsynet – endda når du sover.

Dit køn

Mænd har generelt en meget større muskelmasse end kvinder og forbrænder derfor flere kalorier end kvinder.

Din alder

Jo ældre du bliver, jo mere muskelmasse mister du også. Faktisk begynder dit stofskifte allerede at falde fra, når du er i midten af tyverne, især hvis du ikke er fysisk aktiv.

 

stofskifte

Helt grundlæggende handler det altså om at have en stor muskelmasse. Mange mennesker træner cardio og ærgrer sig over, at de ikke ser nogle resultater. Men hvis du kombinerer din cardiotræning med styrketræning, så skal resultaterne nok komme.

 

EMS-træning er den optimale måde at træne på, hvis du vil undgå at overbelaste leddene, som man ofte gør ved traditionel styrketræning. 20 minutters træning med høj intensitet er nok til at øge din kalorieforbrænding med 10% – og oven i købet forbrænder du også op til 2000 kalorier mere i 24-48 timer, efter du har trænet.

 

FitxpressDk benytter sig af teknologi, der blandt andet måler din fedtprocent og muskelmasse og analyserer din kropsbygning. Derved kan din personlige træner sammensætte et program, der passer perfekt til dig. Så er du sikker på at få den optimale kombination af cardio og styrketræning, der skal til for at øge din muskelmasse og derved øge dit stofskifte.