fbpx

Hvorfor skal du have en personlig EMS træner?

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og med det følger badeshorts, bikinier, sommerkjoler og t-shirts. Stresset over sommerens komme, hopper mange af os direkte ned i fitnesscenteret. Men hvor ofte er dine løfter om intensiv træning virkelig blevet overholdt? Mister du interessen? En personlig EMS træner er en investering, der virkelig giver afkast – både i forhold til dit fysiske og psykiske velbefindende.

Hvad er så nogle af de ting en personlig EMS træner kan hjælpe dig med?

Motivation

Din personlige EMS træners fornemste opgave er at sørge for, at du er motiveret! Hun vil have et smil på læberne, hver gang du dukker op til træning og hun tror på dig – selv når du ikke selv gør. Din personlige EMS træner sørger for at lægge et program, der er tilpasset lige netop dine træningsambitioner og de realistiske mål, som du kan opnå.

ems træner

Rutine

Vi har alle sammen prøvet at gå i gang med at træne efter en lang pause. Det er let nok at løbe ned i sit fitnesscenter og springe op på løbebåndet, men hvad er så det næste trin? Din personlige EMS træner hjælper dig i gang og sørger for, at du får indbygget en sund rutine. I stedet for at gå ned i fitnesscenteret og træne en time, fem gange om ugen, kan du og din personlige EMS træner med 20 minutter, to gange om ugen, arbejde jer frem mod målene. På den måde sørger du for, at din dyrebare tid bliver optimalt udnyttet!

Få et nyt syn på sundhed, ernæring og fitness

Mængden af tilgængelige oplysninger på disse områder kan være overvældende. Det er de færreste mennesker, der har tid til at sætte sig ind i, og holde sig opdaterede, på alle de oplysninger.

Det er her din personlige EMS træner kommer ind i billedet. Det er hendes job at vide, hvad de nyeste trends inden for sundhed, kost og fitness er, og samtidig sørge for, at du træner på den sundeste og mest optimale måde. Din personlige EMS træner bruger sin uddannelse og sin erfaring til at give de tips og tricks, der virker bedst for lige netop dig.

Brug den rigtige teknik

Du kan se og læse alle de Youtube-videoer og fitnessartikler du vil, men der er intet, som kan erstatte værdien af at have en personlig træner ved din side. Med en personlig EMS træner, så er du sikker på altid at få ærlig feedback på både din teknik og din kondition. Udover at din personlige EMS træner er 100% fokuseret på din træning, så sørger de elektriske impulser, som EMS-træningen benytter sig af, også for, at det kun er dine muskler, der trænes. Dine led lider altså ingen overbelastning, som de ofte gør ved almindelig styrketræning.

personlig ems træner

Optimer din træning – minimer din tid

Når du benytter dig af en personlig EMS træner, så brænder du flere kalorier af på kortere tid. Det unikke program, som din træner skræddersyr til dig, sørger for, at du får den bedst mulige træning på kun 20 minutter. Hver uge tjekker din træner op på din nuværende kondition og dine fremskridt, så du er i en konstant udvikling. Dit træningsprogram er skabt specielt til dig – hvad end du drømmer om at gennemføre et maraton, tabe dig 10 kg eller skille dig af med rygsmerter. Og du kan altid stole på, at din personlige EMS træner vil arbejde hårdt for at opfylde dine træningsdrømme.

Skynd dig ned i FitxpressDk og få booket en aftale med en personlig EMS træner nu!