fbpx

Sådan reducerer du appelsinhud hurtigt!

Nogle af os har det, andre har ikke. Du har det måske ikke nu, men du kan nemt udvikle noget i morgen. Det er blot naturens måde at overraske dig på en ret træls måde. Der er ikke nogen kur for det endnu, derfor kan du kun forbygge imod udvikling eller mindske det når det er kommet.

Hvad er appelsinhud?

Du kan være lidt til den buttede side eller du kan være tynd. Appelsinhud vælger ikke! Det er bulet hud på bestemte dele af din krop – især dine lår – som opstår når fedt bliver presset med dit lodrette bindevæv. Disse omringer fedtceller under din hud og skaber derfor en udbuling, som resulterer i dannelsen af de små fordybninger i din hud.

 

Der er et par måde at mindske det, når det først er kommet:

Spis sundt

Vi ved du er så træt af at høre dette. Men ja, det er du nødt til. Og det er tydeligvis nøglen til en masse gode ting til din krop. Spis mad der vil hjælpe dig med at rense din krop såsom fuldkorn og fiberrigt mad. Mange frugter og grøntsager vil heller ikke skade.

behandling appelsinhud

 

Motion, motion, motion

Vælg motion der træner de områder der har appelsinhus. Squats kan lave mirakler hvis de bliver lavet rigtigt. Vil du have en hurtigere, mere intensiv måde at få de fedt celler til at lide? Gå til EMS træning. Hos FitpressDk har du en dragt på der udsender pulsslag, som gør hver squat mere intenst. Det aktivierer også cellerne på din lår.

Tag for dig af H2O

Ved at øge dit daglige vandindtag vil det hjælpe din krop med at tabe dens overskydende fedt. Ja, inklusive det indvendige appelsinhud.

Scrub-a-dub-dub

Brug regelmæssigt en body scrub som indeholder koffein. Det vil hjælpe dig med at bryde fedtcellerne ned og stramme huden omkring det. Det bedste af det hele? Det tager kun et par minutter i badet og din hud vil føles så blød bagefter!

Slap af, få en massage

Stimuler fedtcellerne ved at massere dem. Det kan nedbryde væskerne under din hud og vil resultere i et mere jævn resultat.