XBody NEWave

Mærk forskellen

XBody NEWave er produceret ved brug af den nyeste teknologi og med materialer af højeste kvalitet. Forskellen er til at mærke, allerede første gang.

Altid opdateret software

For at sikre at du altid benytter den nyeste XBodyNewave software, sørger vi for at du altid har den seneste opdatering. Din maskine opdateres med den sidste nye version, blot ved at indsætte din USB nøgle.

For at sikre at du altid benytter den nyeste XBodyNewave software, sørger vi for at du altid har den seneste opdatering. Din maskine opdateres med den sidste nye version, blot ved at indsætte din USB nøgle.

xbody stick
XBody Newave

Revolutionerende design

Med dens unikke design passer XBodyNewave ind i alle omgivelser, den er både elegant og ergonomisk, og meget lidt pladskrævende. Den vejer ikke ret meget og er derfor let at transportere. Du kan vælge imellem forskellige designtyper:Fritstående, bærbar eller Flowr – afhængig af dine behov. Se mere på XBodyNewaveFreeTM, PortTM eller FlowrTM.

Touchscreen

XBodyNewave har en 10” touch screen for at gøre din træning til en let og behagelig oplevelse. Med den nye teknologi er der ikke længere nogen grund til at bruge komplicerede trykknapper, med touch screen kan brugeren selv betjene maskinen.

XBody newave

Unik software

For at sikre en personlig skræddersyet træning, benytter XBodyNewave en helt unik software. Her kan brugeren vælge imellem et udvalg af forskellige sprogindstillinger, indstilling af brugerprofiler, gemme opnåede trænings resultater, indhente statistik, benytte kalenderfunktion for træningsprogrammer mv. XBodyNewave excellerer med den helt unikke videotrænings funktion, der giver brugeren mulighed for at træne selv, til en videodemonstration, udført af en professionel træner.

Body wall touchscreen

Træningsdragten

Ved EMS træning er det nødvendigt med en speciel designet dragt. Vi udstyrer jer med den bedst mulige dragt, som er:
Ergonomisk designet til at imødekomme ethvert behov, let at bruge og vedligeholde, let at håndterer – da den kun har to kabler tilsluttet. Elektrisk Muskel Stimulation, har aldrig været nemmere.

Xbody Newave

Tech Specs

25W power consumption
10″ touch screen
17 kg (~37lb.) vægt
130 cm (~ 4,2 ft) høje, 40 cm (~ 1,3 ft) bred
Fitted with USB port
Medical power adaptor