XBody Flowr

Mærk forskellen

XBody Flowr giver mulighed for gruppe træning på højeste niveau. Instrumenterne er tilsluttet internt, så kundernes træningsdata er tilgængelig for hele gruppen. Alle i gruppen, kan således træne på alle maskiner, inden for det pågældende træningsmodul.

Gruppetræning

Videotræning af designet til at hjælpe kunderne bedst muligt, ved træningsprogrammer på alle niveauer. Videotræning giver træneren mulighed for at sikre at kunden udfører øvelserne korrekt, fremfor at skulle forevise alle øvelserne enkeltvis, til en gruppe, der ofte befinder sig på differentierede niveaueri deres træning.Herved effektiviseres gruppetræningen, der således får karakter af personlig, én til én, træning, men med tilsvarende lave personaleomkostninger. På sigt, kan dette være medvirkende til at maksimere profitten samt kundetilfredsheden.

Altid opdateret software

For at sikre at du altid benytter den nyeste XBody Newave software, sørger vi for at du altid har den seneste opdatering. Din maskine opdateres med den sidste nye version, blot ved at indsætte din USB nøgle.

For at sikre at du altid benytter den nyeste XBody Newave software, sørger vi for at du altid har den seneste opdatering. Din maskine opdateres med den sidste nye version, blot ved at indsætte din USB nøgle.

xbody stick
XBody flowr

XBody Flowr giver mulighed for gruppe træning på højeste niveau.

Instrumenterne er tilsluttet internt, så kundernes træningsdata er tilgængelig for hele gruppen. Alle i gruppen, kan således træne på alle maskiner, inden for det pågældende træningsmodul.

Unik software

For at sikre en personlig skræddersyet træning, benytter XBody Newave en helt unik software. Her kan brugeren vælge imellem et udvalg af forskellige sprogindstillinger, indstilling af brugerprofiler, gemme opnåede trænings resultater, indhente statistik, benytte kalenderfunktion for træningsprogrammer mv. XBody Newave excellerer med den helt unikke videotrænings funktion, der giver brugeren mulighed for at træne selv, til en videodemonstration, udført af en professionel træner.

Body wall touchscreen

Træningsdragten

Ved EMS træning er det nødvendigt med en speciel designet dragt. Vi udstyrer jer med den bedst mulige dragt, som er:
Ergonomisk designet til at imødekomme ethvert behov, let at bruge og vedligeholde, let at håndterer – da den kun har to kabler tilsluttet. Elektrisk Muskel Stimulation, har aldrig været nemmere.

XBody Flowr

Tech Specs

25W power consumption
10″ touch screen
52,90 kg vægt
1450 mm (højde) x 1200 mm (diameter)
Fitted with (installeret med) USB port
Medical power adaptor