fbpx

6 grunde til at par som træner sammen, bliver sammen

Det er altid sjovere med træning, hvis det er sammen med en man holder af ikke? En som kan inspirere dig til at yde mere og mere for hver set af workouts du laver!


Hos FitxpressDk får vi mange henvendelser fra par der ønsker at træne sammen, og det er en skøn ting at se dem have den samme interesse i at blive mere fitte og stærkere. Derfor har vi lavet en liste over hvorfor par som træner sammen, bliver sammen!

1) I skændes mindre end andre par:

Når du træner, udløser din krop endorfiner som som giver dig et boost af positive tanker og følelser -og du ved hvad man siger om glade mennesker? De skændes mindre, og tilgiver nemmere! Dette er blot den første gode grund til at lave træning sammen.

2) At se den anden svede behøver ikke være ulækkert:

Når I træner sammen, og sveder sammen, ser man hinanden svedige og rødmossede, og det er sundt at se sin partner som andet end perfekt 24/7. Du sveder, du kæmper, man laver sjove lyde og ansigter. Og da begge kæmper for at lykkedes med træningen, udvisker det idéen om at man skal være perfekt hele tiden for hinanden. Du er svedig, og det er HELT okay, for bagefter venter der massagen som løsner ømme muskler, og det velfortjente varme bad!

træner sammen ems

3) Jeres dates er ikke kun sjove, I bliver også stærke og slankere med træning:

Mens andre par tager mere og mere på fordi man falder i “kæreste-hygge-spise” fælden, så bliver dig og din partner styrket både fysisk og mentalt, og  FitXpressDk træning kan du samtidigt også forbedre din udholdenhed som er god for …. mange ting…

4) Lidt sund konkurrence har aldrig skadet nogen:

Selvom din partners blotte tilstedeværelse allerede er nok til at motivere dig under træning, så har det aldrig skadet nogen med lidt sund konkurrence par imellem; Hvem kan holde planken i længst tid? Det er en virkelig god måde at få dig til at yde mere og mere på, og man må gerne drille elelr heppe kærligt undervejs, afhængig af hvad dagens program siger.

5) I er sikkert på den samme diæt:

Det kan være rigtig svært at have fokus på sin kost hvis din partner samtidigt spiser aaalt det lækre take away, slik og sodavand lige foran dig! Hvis I træner sammen, er det også nemmere for Jer at holde fast i den samme sunde livsstil og madplan; I behøver ikka lave to forkellige måltider hele tiden OG I kan synde SAMMEN når I har fortjent det!

6) Bonus: I forstår 100% hinanden!

Ømme muskler? Kender du den følelse du får når du har trænet godt igennem? Eller den der overvældende lyst du får til at komme tilbage til træningen? Din partner vil mærke præcis det samme! At være på samme side når det komme til træningen er ikke en ulejlighed -det er en motivation!

træner sammen

Så vi glæder os til at se dig og din partner meget snart!

Book en prøvetime med din ven her… træning sammen