fbpx

Hold kalorierne nede i sommerferien

Når det kommer til at holde vægten, træne og spise sundt, så kan sommerferien være en udfordring for mange af os. Man har kæmpet for at se så skarp ud som muligt på stranden, og det føles dumt at sætte det hele over styr, bare fordi det er ferie, og solen skinner.

Her er 3 gode tricks til, hvordan du kommer gennem sommeren uden for mange udsving på badevægten – og uden at gå glip af for mange af sommerens lækre sager.

1.Tænk over, hvilken is du vælger

Selvfølgelig skal der is til, når man steger under solens stråler. Men det behøver ikke nødvendigvis være en kæmpe kaloriebunke. Prøv at bestille mindre is end du plejer – evt. skær tilbehøret fra, når du står i isboden. Både vaffel, syltetøj, guf og flødebolle er ekstra, unødvendige kalorier. Hvis du vil holde kalorieindtaget nede, kan det også være en fordel at vælge sorbet eller sodavandsis frem for den traditionelle flødeis.

2.Drik vand!

I modsætning til mange andre af de lækre og læskende drikke, som vi nyder om sommeren, så er vand helt fri for kalorier. Desuden så elsker din krop vand! Det giver en mæthedsfornemmelse, og kan derfor hjælpe dig med at undgå et af dine mellemmåltider. Vand hjælper også med at holde din hud og dit hår pænt og fugtet indefra.

3.Hav madpakke med på stranden!

Der er ikke noget bedre end at bruge en sommerdag på stranden. Men en hel dag med sol, vand og varme tænder også appetitten, og tit er der ikke så meget andet end en grillbars kaloriefattige menu at vælge fra. Derfor er det en god idé at sørge for at have en madpakke med hjemmefra – tag også gerne små sunde snacks med. Hav alternativt en lille grill med, så I selv kan lave lækker aftensmad på stedet. Tag gerne fisk eller kylling med frem for grillpølser og kartoffelsalat!

Du kan altid spørge din træner hos FitxpressDk om gode tips og tricks.

 

God sommer!!!

 

author avatar
Astrid Louise Jensen