HAR DU RYGPROBLEMER ?

Har du prøvet forskellige former for rygtræning, som ikke gav dig den ønskede effekt ?

1 million danskere lider af rygproblemer i mindre eller større grad. Det er efterhånden blevet en folkesygdom, og mange søger desperat efter en måde hvorpå de kan komme af med deres smerter.

Effektiv rygtræning

Rygtræning med EMS kan hjælpe dig med at formindske dine smerter, eller måske endda helt få dem helt til at forsvinde.

Da der er indbygget elektroder langs rygsøjlen i træningsdragten, bliver disse, ellers sjældent trænede muskler også aktiveret. Det gør musklerne stærkere og kan dermed afhjælpe rygproblemer.

100 % af de, som har rygsmerter, oplever et betydeligt fald i intensiteten af deres rygsmerter. For nogle forsvinder smerterne helt.

EMS kan anvendes både som træning, genoptræning, skadeforebyggende og som værktøj til at opnå sundhed og skønhed.

Impulserne genereres af en maskine og gives gennem elektroder på huden, som placeres direkte over de muskelgrupper, der skal stimuleres. Impulserne får musklerne til at trække sig sammen, således at sammentrækningen er identisk med musklens naturlige bevægelser. Dette er det 21. århundredes nye træningsform.

Personlig træning

Sammen med os træner du aldrig alene. Vores personlige trænere ved, hvordan man udfører EMS-øvelserne korrekt, og de vejleder dig undervejs. Alle vores trænere er certificerede i træning på XBody-maskinerne.

Hos os er du ikke bare et medlemsnummer, vi kender dig, dit fysiske niveau, dine ønsker og mål – og vi vil støtte dig hele vejen.

Du kan se mere i denne video, hvordan EMS træning foregår.

 

Hvis du har rygproblemer, eller blot ønsker at komme i bedre form – kan vi hjælpe dig.

Book din EMS træning her og kom ned i vores træningscenter på Frederiksberg i København.

Du er også velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at få en mere smertefri hverdag.