Personlig træning

Vil du gerne komme i bedre form? Tabe dig? Eller har du et helt andet mål med din træning, men mangler motivationen og føler ikke helt, der sker nok fremskridt? *Med personlig træning får du hjælp til at opnå dine drømme. Din personlige EMS-træners fornemste rolle er at motivere dig og støtte dig i at nå dine mål. Med personlig træning hos FitxpressDk kan du også være sikker på, at du følger et skræddersyet program, og at din personlige træner ved, hvordan du træner optimalt.

Kombinationen af EMS og personlig træning *er den mest effektive træningsmetode, du kan ty til, hvis du vil opnå dine drømme. EMS står for elektronisk muskelstimulation og benytter sig af centralnervesystemets eget naturlige princip. Dine muskelgrupper kan stimuleres i forskellig grad, alt efter hvad du ønsker. Og med 150 flere muskelsammentrækninger end ved almindelig træning svarer 20 minutter i FitxpressDk til 3-4 timer i et regulært fitnesscenter.

Personlige træningsprogrammer

De tre mest almindelige mål med træning er vægttab, øget styrke og bodytoning, men vi skræddersyr træningsprogrammer efter alle ønsker og behov. *Hvad end du vil have en flad mave, reducere appelsinhud eller træne op efter en graviditet, så kom ned i FitxpressDk og få et træningsprogram, der passer lige til dig.

Bodytoning

Bodytoning

Vores bodytoning program er designet med henblik på at øge kvaliteten af din muskelvæv ved at eliminere overskydende fedt og styrke de dele af kroppen, der behøver det.

Træningsprogrammet har følgende formål:

 • Opstrammende effekt
 • Vægttab
 • Øget styrke
 • Reducere appelsinhud
 • Forbedret genoptræning af muskler
ems træning Muskelopbygning

Muskelopbygning

Vores muskelopbyggende program er ikke kun til dig, der vil have større muskler. Det er også designet til dig, der vil styrke dine muskler efter en skade. Fordi EMS-træning er op til fem gange så effektivt som traditionel træning, når det kommer til at stimulere muskelvæv, så er træningsprogrammets fokusområder:

 • Øge musklernes størrelse
 • Forbedre din kropsholdning
 • Forbedre dit helbred
 • Hastigt vægttab ekstremt
 • Forbedret genoptræning af muskler
Vægttab

Vægttab

Vægttab er en af de mest almindelige, men også mest udfordrende, træningsmål. EMS er en effektiv metode til at komme fedtet til livs, på grund den gennemtrængende effekt de elektriske gennemstrømninger har på kroppen. EMS-teknologien forbrænder fedt op til tre gange hurtige end traditionel træning. Her er, hvad du får ud af det:

 • Lavere fedtprocent
 • Reduceret appelsinhud
 • Opstramning af musklerne
 • Fastere og stærkere fremtræden

Her er tre vigtige ting, du skal vide om EMS-træning:

1. Det gør ikke ondt

Den elektriske spænding er lavfrekvent og fuldstændig sikker. Selve træningen kan være meget intens, men selve følelsen af strøm er blid og ikke indtrængende.

2. Alle kan gøre det

EMS-træningen vil hjælpe dig til at opnå dine træningsmål og ønskede figur. Så hvad end du er professionel sportsudøver eller ikke har trænet i årevis, så kan vi hjælpe dig. Vi byder dig velkommen i FitxpressDk, uanset om du er 18 eller 90!

3. Status på dine fremskridt

Vi sørger for at lave en realistisk plan for dig, og sørger for at følge din fremgang på månedlig basis. *Hvis du holder dig til vores træningsprogram, er der ingen grund til, hvorfor du ikke skulle opnå dine mål inden for en kort tidsramme.

HVILKE FORDELE ER DER FOR DIG?

*EMS-træning hjælper dig på alle mulige måder. Med vores hjælp kan du opnå hurtige og holdbare resultater

*Hurtige resultater

Det er videnskabelig bevist, at man med EMS-træning opnår hurtige resultater. Effekten viser sig ofte allerede fra første gang, du prøver kræfter med EMS-udstyret. De elektriske impulser spreder sig ud til alle dele af kroppen og træner alle muskelgrupperne.

Vores personlige trænere skaber et program designet lige til dig, så du kan nå dit ønskede konditionsniveau og føle dig hurtigere, stærkere og mere fit allerede efter de første sessioner.

Genoptræning

Elektronisk muskelstimulation bliver primært brugt til at genoptræne og styrke muskler og led. Det er meget populært blandt folk, der er ved at genoptræne efter en skade, fordi EMS-træning ikke belaster dine led eller sener. Det kan også afhjælpe knogleskørhed.

Ovenstående fordele er unikke for EMS-træningen, fordi impulserne udelukkende bliver transmitteret til de ønskede muskelgrupper og derved går helt uden om leddene.

Personlig fremtræden

Hvis vi skal være ærlige, så går de fleste nok i træningscenteret, fordi de vil se bedre ud. Hvis du vil have tonet din krop, tabe dig, øge din muskelmasse eller reducere appelsinhud, *så kan vi hjælpe dig. I et traditionelt træningscenter tager det meget lang tid at opnå sine ønskede resultater. Efter fire sessioner med EMS-træning burde du allerede kunne føle dig mere fit og se synlige resultater. Men ikke nok med det, så forbedrer du også dit velbefindende.

 

*Disclaimer: Beskrevende EMS trænings resultater er i forbindelse med 2×20 minutters EMS træning om ugen, kombineret med en sund kost. Resultater kan variere afhængig af træning sessioner, daglig kost, genetik og gener.
Hvis du er i tvivl med dine mulige resultater, så kontakt os enten på telefon 60 42 08 70 eller i en af vores centre og så vil vi gerne vejlede dig til dit bedste resultat.

Skynd dig ned i FitxpressDk og få booket en aftale med en personlig EMS træner nu!