fbpx

5 vigtige råd når man skal opbygge muskler.

 

Hos FitxpressDk kan vi hjælpe dig med at opbygge muskler og blive stærkere og mere tonet. Med kun 20 minutters træning, 2 gange om ugen, og med disse enkle tips i baghånden, garanterer vi, at du er godt på vej til en mere fit version af dig!

 

 1. Protein

Det er vigtigt, at du har et stabilt indtag af proteiner dagligt, og især når du træner, så du har noget, der hjælper musklerne med at forbrænde til træningen. Indtag dine proteiner løbende over din dag og glem ikke at balancere det med sunde grove kulhydrater. For meget protein kan give risiko for nyresten!

 

opbygge muskler fitxpress

2. Spis rigeligt

En klassisk fejl mange laver er at spise for lidt, i den tro at man taber sig. Dette er forkert! Hvis du spiser den rette mængde af den rette type mad, vil det hjælpe dig til øget vægttab. Kroppen har brug for næringen, især når du træner. Portionér dine måltider, og spis jævnligt -små, hyppige måltider spredt over dagen er det bedste, så er du sikker på, du har “brændstof” nok i kroppen til træningen. Sørg også for at få tanket op med næring efter træningen er overstået, det har din krop og dine muskler brug for.

3. Pas din nattesøvn

Man anbefaler 7-8 timers søvn HVER nat. Når du sover, restituerer din krop og genopbygger. Og din krop har brug for ro til at heale og bygge muskler.

4. Dræb rutinen

Lad være med at gør det samme igen og igen og igen! Udfordrer dig selv og kroppen ved at lave forkellige øvelser og øge sværhedsgraden. Hos FitxpressDk planlægger vi din workout ud fra dit niveau – når du bliver stærkere og mere udholden, øger vi sværhedsgraden og styrken, så du bliver udfordret uanset.

 

opbygge muskler fitxpressdk

5. Træn mere med alderen

Selvom det aldrig er for sent, så er det bedst at starte tidligt og være aktiv hele dit liv. Forskning siger, at du begynder at miste muskelmasse allerede i start 30’erne, så det er vigtigt du træner, og opbygger musklerne så du sørger for at holde kroppen i form!
Kom endelig ned til os og spørg efter flere gode råd og vejledning for en aktiv sund livsstil!