FitxpressDk København. EMS-træning i det 21. århundrede

FitxpressDk København tilbyder en fleksibel træningsmetode, der er tilpasset aldersgruppe og fysisk niveau. En tidssparende løsning, der via elektrisk muskel stimulation ikke går på kompromis med resultaterne.

 

 

Personlig EMS-træning er den perfekte komplette løsning til at komme i form – hurtigt og effektivt med synlige resultater. Fedtprocenten reduceres, du taber dig i vægt og musklerne fremhæves i takt med at din fysiske styrke og udholdenhed stiger drastisk.

EMS
Elektrisk Muskel Stimulation er den mest effektive metode til træning og genoptræning.

FitxpressDk København
Learn more here

EMS bruger centralnervesystemets naturlige princip ved at sende elektriske impulser, der får vores muskler til at trække sig sammen – muskler er elektrokemiske organer, der har brug for elektriske impulser fra centralnervesystemet for at trække sig sammen. På kun 20 minutters træning, hvor din personlige træner styrer hver muskelgruppe ved at tilpasse træningsintensiteten til dit mål, oplever din krop over 150 flere muskelsammentrækninger end ved almindelig træning. Kun én EMS-træning svarer til
3-4 timer i et fitnesscenter. Afhængigt af din fysiske form og dine mål, kan din træning være enten mild og behagelig, tilmed udført liggende, eller intens træning med kraftige muskelsammentrækninger og dynamiske bevægelser. Det der engang kun var muligt efter mange års intens træning, er nu opnåeligt for stort set alle. EMS-træning har ydermere en terapeutisk effekt, da det fremmer følelsen af fysisk sundhed og mental velvære.

Prøv FitxpressDk og mærk forskellen!!

Book din prøvetime eller træning her

 

 

FitxpressDk København EMS træning

Åboulevard 11b
København 1635
Danmark
Telefon:+45 60 42 08 70
E-mail:office@fitxpress.dk

Mandag9:00 AM - 9:00 PM
Tirsdag9:00 AM - 9:00 PM
Onsdag9:00 AM - 9:00 PM
Torsdag9:00 AM - 9:00 PM
Fredag9:00 AM - 9:00 PM
Lørdag9:00 AM - 5:00 PM
SøndagLukket