FitxpressDk Hellerup  – EMS træning i det 21. århundrede

FitxpressDk  Hellerup tilbyder en fleksibel træningsmetode, der er tilpasset aldersgruppe og fysisk niveau. En tidssparende løsning, der via elektrisk muskelstimulation ikke går på kompromis med resultaterne.

Personlig EMS-træning er den perfekte komplette løsning til at komme i form – hurtigt og effektivt med synlige resultater. Fedtprocenten reduceres, du taber dig i vægt og musklerne fremhæves i takt med at din fysiske styrke og udholdenhed stiger drastisk.

 

FitxpressDk er en hurtigt voksende forretning med formålet at revolutionere fitness-markedet ved at introducere en komplet ny træningsmetode – elektrisk muskel stimulation -EMS.
EMS er den mest effektive metode til træning og genoptræning. Under din EMS træning bliver du guidet af en personlig træner.

Learn more here

 

EMS bruger centralnervesystemets naturlige princip ved at sende elektriske impulser, der får vores muskler til at trække sig sammen – muskler er elektrokemiske organer, der har brug for elektriske impulser fra centralnervesystemet for at trække sig sammen. På kun 20 minutters træning, hvor din personlige træner styrer hver muskelgruppe ved at tilpasse træningsintensiteten til dit mål, oplever din krop over 150 flere muskelsammentrækninger end ved almindelig træning. Kun én EMS-træning svarer til
3-4 timer i et fitnesscenter. Afhængigt af din fysiske form og dine mål, kan din træning være enten mild og behagelig, tilmed udført liggende, eller intens træning med kraftige muskelsammentrækninger og dynamiske bevægelser. Det der engang kun var muligt efter mange års intens træning, er nu opnåeligt for stort set alle. EMS-træning har ydermere en terapeutisk effekt, da det fremmer følelsen af fysisk sundhed og mental velvære.

Prøv FitxpressDk og mærk forskellen!

Book din prøvetime eller træning her

 

 

FitxpressDk  EMS træning Hellerup

Annasvej 2
Hellerup 2900
Danmark
Telefon:+45 60 42 08 70
E-mail:office@fitxpress.dk

Mandag9:00 AM - 9:00 PM
Tirsdag9:00 AM - 9:00 PM
Onsdag9:00 AM - 9:00 PM
Torsdag9:00 AM - 9:00 PM
Fredag9:00 AM - 9:00 PM
Lørdag9:00 AM - 5:00 PM
SøndagLukket